Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy gra jest jeszcze warta uwagi?

Hitsugayaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , wszystkim otóż ostatnio zainteresowałem się ów grą i mam do was graczy Rom'a kilka pytań :> .

1. Czy gra jest warta uwagi . ?

2. Czy ktoś jeszcze gra w Runes ( heheszky. )

3. Zapewne było multum takich pytań i się drodzy użytkownicy zdenerwujecie ale itak pójde do piekła więc :

Kim byście polecili mi grać tak od serca świątecznie .? Najbardziej mnie zaciekawiła kreacja Rycerz/Kapłan jednak mam mieszane uczucia gdyż chciałbym zadawać przyzwoite DMG. Tak więc oddaje się w wasze ręce. :*

3.png

Toshiro | Ninja Dagger | 1lvl+ | Gildia : Nie mam .

| Osetho

|

Opublikowano

wiesz co chyba cie znam jesteś u mnie w gildii Hitsuga

Przykro mi przyjacielu ale wątpie , być może twój kolega ma podobny nick / taki sam ale to napewno nie ja . Przygode z Rom'em dopiero zaczynam . :)

3.png

Toshiro | Ninja Dagger | 1lvl+ | Gildia : Nie mam .

| Osetho

|

Opublikowano

Jeśli o to czy warto grać czy nie to powiem tak:

Jeśli chcesz grac dla "funu" to jak najbardziej, bo jest świetna ale słabo zarządzana. Jak nie masz pracia na topke to gra jest fajna, fabuła znakomita i wciąga ;)

Jeśli nie masz co robić, to zgrać możesz bo ja przy niej spędziłem dużo fajnych chwil, a przy tym poznałem wiele wspaniałych osób.

Jeśli chodzi o połączenie Rycerz/Kapłan to raczej te połączenie nie ma dużego dmg.

Lepszym rozwiązaniem jest Rycerz/Zwiadowca albo Rycerz/Wojownik. Na pewno lepszy dps robią.

Jak chcesz postacie typowo pod damage to polecam wojownika/maga/łotra lub zwiadowcę. Nie orientuję się zbytnio jak z balansem jest teraz ale chyba wszystkie te klasy mają podobny dps ;)

Opublikowano

Gra naprawdę świetna są tam naprawdę zajebiści (nie ma innego określenia) ludzie ale jeżeli masz jakiś problem to nawet nie pisz do supportu, chyba że lubisz gadać z automatem.Wkurzające jest to że trzeba poświęcić minimum 2 godziny gry dziennie na jakieś minigierki, które musisz robić i denerwujące jest też to że ciężko jest grać bez wkładania w te grę realnej kasy(można kupywać diamenty od diamentsellerów, ale nie wszyscy są uczciwi i trzeba też na to wydać trochę golda) Gra opiera się na świętej trójcy czyli tank,dps i hiller więc zależy od tego co preferujesz bo połączenie Rycerz/Kapłan to typowy Tank.Chociaż już nie gram ze względu wcześniejszego upadku gospodarki na Perunie i przez Żabstera, który po prostu olewa graczy patrząc tylko na ilość kasy na kącie bankowym to i tak gra jest naprawdę EXTRA.

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobię troszkę odkop, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. :rolleyes:

Co do Twojego pierwszego pytania - tak, gra jest jak najbardziej warta uwagi. Jest bardzo rozbudowana, ma wiele questów, jedyny minus jaki dostrzegam to pay2play. Czasami po prostu trzeba zainwestować realne pieniądze w grę, chociaż osobiście polecam kupić edycję pudełkową - znajdują się tam rzeczy warte 60zł.

Drugie pytanie - tak, jest nawet sporo graczy - 3 polskie serwery. Ostatnio postanowiłem wrócić, obecnie pobieram grę, bo uznałem, że nie ma sensu patchować od wersji 4.0.

I trzecie pytanie - dla przyzwoitego dmg to polecam kombinację Łotr/Zwiadowca, mój brat tak grał i zadawał porządne dmg, ja natomiast grałem rycerzem i fajnie nam obu się grało. Rycerz/Kapłan to typowy tank.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Jak wrócisz to napisz jaka jest styuacja na serwerach polskich, czy łatwo o eq itp. jeśli możesz ;) Bo również chciałbym zagrać, ale nie wiem czy warto.

Oczywiście dam like'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...